Personvernerklæring

Personvernpolicy

www.creon.no (heretter: «Hjemmesiden» drives av BGP Products AS (Mylan), et Mylan-selskap (heretter «Selskapet»). Selskapet er forpliktet til å beskytte og respektere privatlivet ditt. Dette er Selskapets personvernpolicy. Hvis du føler at Selskapet ikke opptrer i samsvar med denne personvernpolicyen, kan du kontakte oss, så vil vi forsøke å svare på henvendelsen din. 

Denne policyen er grunnlaget vi bruker når vi behandler informasjon om deg – uansett om det er vi som har samlet inn personopplysningene, eller du som har gitt dem til oss. Du bør lese det følgende nøye for å forstå selskapets synspunkter og prosesser med hensyn til behandling av personopplysningene dine. Når du bruker Hjemmesiden, samtykker du samtidig i denne personvernpolicyen. I samsvar med definisjonen av en behandlingsansvarlig i personopplysningsloven (§ 2, punkt 4) er den behandlingsansvarlige McDermott Laboratories Ltd. Denne personvernpolicyen overholder gjeldende regler i forbindelse med behandling av personopplysninger.

Hvilke personopplysninger samler vi inn og behandler?
Vi samler, lagrer og behandler ikke personopplysninger om deg når du besøker Hjemmesiden. Det betyr også at vi hverken videregir eller offentliggjør opplysninger om deg. Se likevel det følgende avsnittet om IP-adresser og cookies.

IP-adresser og cookies (informasjonskapsler)
Selskapet kan samle inn informasjon om datamaskinen din. Hvis det er mulig, samler vi opplysninger for systemadministrasjonsformål, om IP-adresse, operativsystem og nettlesertype. Dette er statistiske data om brukernes handlinger og bevegelsesmønstre når de er på internett, og kan ikke identifisere brukeren som individ. I den grad noe av denne informasjonen kan karakteriseres som personopplysninger, brukes opplysningene kun for å administrere Hjemmesiden, og blir altså ikke videregitt til andre formål.

Vi bruker cookies på Hjemmesiden.

Endringer i denne policyen
Vi vil naturligvis oppdatere denne policyen med jevne mellomrom ved å offentliggjøre en ny versjon på Hjemmesiden vår. Denne policyen ble sist oppdatert 11. november 2014.

Rett til innsyn i og endring av opplysninger
Du har når som helst rett til å få innsyn i om vi behandler personopplysninger om deg. Hvis vi gjør det, kan du be om en kopi av opplysningene vi har registrert om deg. For øyeblikket er det kostnadsfritt å få tilsendt disse personopplysningene, men hvis vi på et tidspunkt skulle bestemme oss for å ta betaling for dette, vil prisen være maksimalt 10 kr per påbegynt side som kopieres, og uansett ikke overskride 200 kr.

Du har også rett til å få tilgang til informasjonen om deg, og vi vil også korrigere eller endre unøyaktigheter i opplysningene dine hvis du ber om det.

Linker til andre nettsteder etc.
Hjemmesiden vår kan inneholde linker til andre nettsteder eller til integrerte nettsteder. Vi er ikke ansvarlige for innholdet på andre selskapers nettsteder eller for praksisen deres i forbindelse med innsamling av personopplysninger. Når du besøker andre nettsteder, oppfordrer vi deg til å lese innehavernes personvernerklæring og andre relevante retningslinjer.

Kontaktopplysninger
Hvis du har spørsmål til personopplysningene vi behandler om deg, og om hvordan vi bruker dem, kontakt Selskapet, som vil videreformidle henvendelsen din til den ansvarlige personen i HR-avdelingen.

Sist oppdatert 24.02.2016
Du forlater Creon.no

Hvis du klikker på "Fortsett", forlater du dette Mylan-tilknyttede selskapets nettsted for å gå til et nettsted som tilhører en tredjepart. Denne tredjeparten er eneansvarlig for innholdet på sine egne nettsider.